Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7741

BEELDHOUWEN EN BOETSEREN

BEELDHOUWEN EN BOETSEREN
Cursuscode: 7741

Lijkt het je spannend om eigen ideeën en fantasieën beeldend vorm te gaan geven ?

Jouw fascinatie of interesse zijn het uitgangspunt voor de beelden die je tijdens deze cursus gaat maken. Je kunt met verschillende materialen experimenteren, zoals klei, zachte steen of hout. Misschien vind jij het juist uitdagend een combinatie ervan te maken. Je hoeft geen ervaring in het gebruiken van beeldhouwtechnieken te hebben. Er wordt individueel aandacht aan de technische en inhoudelijke kant van het werk geschonken. De expressie en de uitwerking van de sculpturen van de andere cursisten kan inspirerend werken. Elkaars werk bekijken en bespreken is stimulerend voor het ontwikkelen van een eigen visie en beeldtaal.

Gereedschap en materiaalkosten

Het benodigd gereedschap is afhankelijk van jouw materiaalkeuze. Op de eerste les hoef je nog niets mee te nemen. Klei is te koop op de academie en kost tussen de € 12,00 en € 20,00. Een steen brengt u zelf mee, gereedschap om steen te bewerken is aanwezig.

Donderdag 23 september 2021
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Judith) Heinsohn
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
13:30 - 16:00
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
J.  (Judith) Heinsohn
J. (Judith) Heinsohn