Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7417

KERAMIEK: POTTENBAK 2-DAAGSE

KERAMIEK: POTTENBAK 2-DAAGSE
Cursuscode: 7417

Je hoofd leeg en handen in de klei.

Tijdens deze 2 daagse workshop leer je als beginner de basisgrepen van het draaien op de schijf. Stap voor stap worden de basistechnieken behandeld. Denk hierbij aan het kneden van de klei, centreren van de klei bij het draaien, optrekken van de klei en daarna het vormen en afwerken van het werkstuk. Draai je al wat langer, dan gaan we een stapje verder. Handvatten, voetjes, structuren aanbrengen. Er ligt geprepareerde draaiklei klaar, dus je kunt de hele dag bezig zijn met draaien en vormgeven.

Tijdens deze 2-daagse is er koffie en thee met wat lekkers en twee keer een lunch. Beide dagen starten we om 10.00u en we ronden af om 16.30u (inclusief schoonmaak).

In de prijs inbegrepen; Draaiklei (maximaal 10kg), de biscuitstook van het gedraaide werk en koffie, thee en 2 lunches. Zelf mee te nemen: Keukenschort, oude thee- of handdoek en plamuurmes. Een draaiset is aan te schaffen bij docent voor €16,00 Hierin zit alles wat nodig is om te kunnen draaien. Snijdraad, naald, spons, lomer, afdraai-minaret. Heb je al draaigereedschap? Breng het dan mee. We starten de tweedagen 's ochtends van 10:00u-13:00 uur en 's middags van 13:30u-16:30u.

Zaterdag 13 april 2019
2 lessen van 6,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00
Mw. C.J. (Carola) Puister

Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Robert Jan Karper via de mail keramiek@vu-teylingen.nl

10:00 - 16:30
Locatie: Agneshove (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C.J. (Carola) Puister
C.J. (Carola) Puister