Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7416

KERAMIEK: POTTENBAK 2-DAAGSE

KERAMIEK: POTTENBAK 2-DAAGSE
Cursuscode: 7416

Je hoofd leeg en handen in de klei.

Tijdens deze 2 daagse workshop leer je als beginner de basisgrepen van het draaien op de schijf. Stap voor stap worden de basistechnieken behandeld. Denk hierbij aan het kneden van de klei, centreren van de klei bij het draaien, optrekken van de klei en daarna het vormen en afwerken van het werkstuk. Draai je al wat langer, dan gaan we een stapje verder. Handvatten, voetjes, structuren aanbrengen. Er ligt geprepareerde draaiklei klaar, dus je kunt de hele dag bezig zijn met draaien en vormgeven. Er ligt geprepareerde draaiklei klaar, dus je kunt de hele dag bezig zijn met draaien en vormgeven. Maximum groepsgrootte is 10 personen.

Beide dagen starten we om 10.00u en we ronden af om 16.30u (inclusief schoonmaak).

In de prijs inbegrepen; Draaiklei (maximaal 10kg), de biscuitstook van het gedraaide werk, koffie en thee.

Zelf mee te nemen: Keukenschort, oude thee- of handdoek en plamuurmes. Een draaiset is aan te schaffen bij docent voor €16,00. Hierin zit alles wat nodig is om te kunnen draaien. Snijdraad, naald, spons, lomer, afdraai-mirettes. Heb je al draaigereedschap? Breng het dan mee.

 

Zaterdag 1 oktober 2022
2 lessen van 6,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 133,60 plus € 16,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste workshop. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C.J. (Carola) Puister

Cursuscoördinator: Carola Puister

10:00 - 16:30
Locatie: Agneshove (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.J. (Carola) Puister
C.J. (Carola) Puister