Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7111

BASISCURSUS SCHILDEREN MET ACRYLVERF 1

BASISCURSUS SCHILDEREN MET ACRYLVERF 1
Cursuscode: 7111

Acrylverf is een heerlijke verfsoort en zeer geschikt voor beginnende schilders. Nog tijdens de les is het droog en kun je er weer overheen schilderen.

In deze12 lessen doe je heel veel basiskennis op, de cursus is leerzaam, boeiend en leuk!

We starten met het tekenen in houtskool, zo oefenen we het ruimtelijk weergeven op het platte vlak en schakelen we de moeilijkheid van kleur nog heel even uit. Wil je iets wat in werkelijkheid bijvoorbeeld rond is weer kunnen geven, dan is kennis over hoe plasticiteit ontstaat heel belangrijk.

Stap voor stap wordt het allemaal uitgelegd. Daarna gaan we met verf en kwast aan de slag. Iedere volgende les valt er weer iets nieuws te ontdekken en al schilderend komen er ook stukjes theorie voorbij, zoals natuurlijk kleuren mengen, diepte werking in kleur, materiaalkennis, enz., enz. Allemaal belangrijke wetenswaardigheden om tot een mooi resultaat te komen.

Iedere les wordt afgesloten met een bespreking van het gemaakte werk.

Je hoeft zelf niets mee te nemen of aan te schaffen. Kwasten, verf, papier, enz. zijn aanwezig. Materiaal kosten  ongeveer € 25,- (te voldoen aan de docent)

Janine Lamers is afgestudeerd in tekenen, schilderen en grafiek aan de Kon. Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, met als specialisatie schilderijen in ei-tempera. Werkt momenteel als beeldend kunstenaar en docent tekenen en schilderen in Noordwijk, Sassenheim en Katwijk. Zie voor meer informatie www.jilsart.nl

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 196,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Janine) Lamers
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
19:30 - 22:00
Locatie: Vrije Academie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J.  (Janine) Lamers
J. (Janine) Lamers