Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7111

BASISCURSUS SCHILDEREN MET ACRYLVERF 1

BASISCURSUS SCHILDEREN MET ACRYLVERF 1
Cursuscode: 7111

Acrylverf is een heerlijke verfsoort, heel geschikt voor de beginnende schilder. In 12 lessen doe je heel veel basiskennis op; een leerzame, boeiende en leuke cursus!

We starten met het tekenen in houtskool. Zo oefenen we het ruimtelijk weergeven op het platte vlak en schakelen we de moeilijkheid van kleur nog heel even uit. Wil je iets wat in werkelijkheid bijvoorbeeld rond is weer kunnen geven, dan is kennis over hoe plasticiteit ontstaat heel belangrijk. Stap voor stap wordt het allemaal uitgelegd. Daarna gaan we met verf en kwast aan de slag. Iedere volgende les valt er weer iets nieuws te ontdekken en al schilderend komen er ook stukjes theorie voorbij, zoals natuurlijk kleuren mengen, diepte werking in kleur, materiaalkennis, enz. Allemaal belangrijke wetenswaardigheden om tot een mooi resultaat te kunnen komen. Iedere les wordt afgesloten met een bespreking van het gemaakte werk.   

Materiaalkosten

Je hoeft zelf niets mee te nemen of aan te schaffen. Kwasten, verf, papier, enzovoorts zijn aanwezig. De materiaalkosten bedragen ongeveer € 24,00 (te voldoen aan de docent). Wil je liever wél eigen materialen aanschaffen, wacht daar dan mee tot op de les.

Docent

Janine Lamers is afgestudeerd in tekenen, schilderen en grafiek aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, met als specialisatie schilderen in ei-tempera. Zij werkt momenteel als beeldend kunstenaar en docent tekenen en schilderen in Noordwijk, Sassenheim en Katwijk. Zie voor meer informatie: www.jilsart.nl

Woensdag 19 september 2018
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 188,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Janine) Lamers
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
19:30 - 22:00
Locatie: Vrije Academie (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
J.  (Janine) Lamers
J. (Janine) Lamers