Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7117

KENNISMAKEN MET TEKENEN Vervolg

KENNISMAKEN MET TEKENEN Vervolg
Cursuscode: 7117

Basiscursus  

Leren tekenen begint bij goed leren kijken. Tekenen naar waarneming en naar foto’s is een goede manier om dat te trainen. Het natekenen wordt in de lessen  afgewisseld met uitleg van de basistechnieken van het  tekenen. Bij de eerste cursus hebben we al verschillende technieken leren kennen en genres,  zoals het (dieren)portret, stilleven en modeltekenen,  bestudeerd. We gaan nu aan de slag om hier  uitgewerkte tekeningen mee te maken. 

Met Kennismaken met tekenen 2 maken we een blauwe periode door evenals Picasso,  analyseren we texturen, leert u iets uit te vergroten, een landschap te maken met atmosferisch  perspectief à la Bruegel en brengen we een hommage aan uw favoriete verhaal en kunstenaar. 

Plezier in tekenen staat voorop. Heb je nog geen of weinig ervaring met tekenen, maar heb je zin  om aan de slag te gaan met deze vorm van beeldende kunst? Geef je dan nu op! Ook als u de  eerste cursus niet gevolgd heeft kunt u deelnemen.  

 

Docent 

Gerben Steenvoorde is afgestudeerd aan de AKI; de kunstacademie van Enschede en als eerstegraads docent aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam. Sinds 2007 geeft hij les in de kunstvakken op diverse scholen. Zijn  beeldend werk bevindt zich in openbare collecties van onder andere het Zuiderzeemuseum en van vele particulieren. 


 

Woensdag 8 februari 2023
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 108,75
Dhr. G. M. J. (Gerben) Steenvoorde

Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Henk Vogelzang op telefoonnummer 06 25072824 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl

19:00 - 21:30
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G. M. J. (Gerben) Steenvoorde
G. M. J. (Gerben) Steenvoorde