Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7116

KENNISMAKEN MET TEKENEN Vervolg

KENNISMAKEN MET TEKENEN Vervolg
Cursuscode: 7116

Kennismaken met tekenen


Leren tekenen begint bij goed leren kijken. Tekenen naar waarneming is een goede manier om dat te trainen. Het natekenen wordt in de lessen afgewisseld met uitleg van de technieken van het tekenen.

Je maakt kennis met verschillende tekenmaterialen zoals houtskool, krijt, potloden en inkt.

We maken een blauwe periode door evenals Picasso, analyseren texturen, je leert iets uit te vergroten, een landschap te maken met atmosferisch perspectief à la Bruegel en we brengen een hommage aan uw favoriete verhaal en kunstenaar. 

Plezier in tekenen staat voorop. Heb je nog weinig ervaring met tekenen, maar heb je zin om hiermee aan de slag te gaan? Ben je meer gevorderd ook dan biedt deze cursus voldoende uitdaging.  

 

 

 

Docent

Gerben Steenvoorde is afgestudeerd aan de AKI, Academie 

voor Beeldende Kunsten (de kunstacademie van Enschede) en als eerstegraads docent aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam. Sinds 2007 geeft hij les in de kunstvakken op diverse scholen. Zijn beeldend werk bevindt zich in openbare collecties van onder andere het Zuiderzeemuseum en van vele particulieren

.

Woensdag 8 september 2021
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Dhr. G. M. J. (Gerben) Steenvoorde
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
19:00 - 21:30
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G. M. J. (Gerben) Steenvoorde
G. M. J. (Gerben) Steenvoorde