Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7116

KENNISMAKEN MET TEKENEN Vervolg

KENNISMAKEN MET TEKENEN Vervolg
Cursuscode: 7116

Leren tekenen begint bij goed leren kijken. Tekenen naar waarneming en naar foto’s is een goede manier om dat te trainen. Het natekenen wordt in de lessen afgewisseld met uitleg van de basistechnieken van het tekenen. Bij de eerste cursus hebben we al verschillende technieken leren kennen en genres, zoals het (dieren)portret, stilleven en modeltekenen, bestudeerd. We gaan nu aan de slag om hier uitgewerkte tekeningen mee te maken.

Met Kennismaken met tekenen vervolg maken we een blauwe periode door evenals Picasso, analyseren we texturen, leert u iets uit te vergroten, een landschap te maken met atmosferisch perspectief à la Bruegel  en brengen we een hommage aan uw favoriete verhaal en kunstenaar.

Plezier in tekenen staat voorop. Heb je nog geen of weinig ervaring met tekenen, maar heb je zin om aan de slag te gaan met deze vorm van beeldende kunst? Geef je dan nu op! Ook als u de eerste cursus niet gevolgd heeft kunt u deelnemen.

Docent

Gerben Steenvoorde is afgestudeerd aan de AKI, Academie voor Beeldende Kunsten (de kunstacademie van Enschede) en als eerstegraads docent aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam. Sinds 2007 geeft hij les in de kunstvakken op diverse scholen. Zijn beeldend werk bevindt zich in openbare collecties van onder andere het Zuiderzeemuseum en van vele particulieren.

Woensdag 3 februari 2021
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Dhr. G. M. J. (Gerben) Steenvoorde
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
19:00 - 21:30
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G. M. J. (Gerben) Steenvoorde
G. M. J. (Gerben) Steenvoorde