Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7230

SCHILDEREN MET ACRYL EN/OF OLIEVERF

SCHILDEREN MET ACRYL EN/OF OLIEVERF
Cursuscode: 7230

In deze cursus wordt er voornamelijk vrij geschilderd door de cursisten. Soms is er echter ook een opdracht. Beginners worden indien gewenst wel op gang geholpen aan de hand van opdrachten.

Er is ruimte voor zowel beginners als gevorderden. De praktijk leert dat beide elkaar kunnen stimuleren en verrassen. De begeleiding door de docent is op de persoon gericht. Cursisten werken in de regel aan de hand van de onderwerpen of op een manier die hen interesseert.

Eigenlijk is er veel mogelijk. Er wordt geschilderd in allerlei stijlen.

Beginners moeten in het bezit zijn van een startset acrylverf: zwart, titaanwit en een set acrylkwasten. Er is papier aanwezig maar het is leuker om na enige tijd op doek te schilderen. Doeken moeten zelf worden meegenomen.

Materiaalkosten: ongeveer 50 euro

Docent

Hein Vandervoort is beeldend kunstenaar. Hij volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Als docent is hij actief bij de Volksuniversiteit Teylingen, Volksuniversiteit Lisse en geeft hij lessen in zijn eigen atelier in Lisse. www.heinvandervoort.com

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 392,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. H. (Hein) Vandervoort
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
13:30 - 16:00
Locatie: Vrije Academie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
H.  (Hein) Vandervoort
H. (Hein) Vandervoort