Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7113

TEKENEN/SCHILDEREN voor beginners/gevorderden

TEKENEN/SCHILDEREN voor beginners/gevorderden
Cursuscode: 7113

De groep bestaat uit vaste cursisten die al een aantal jaren deze cursus volgen. Er is altijd plek voor nieuwe mensen met basiservaring.

Aan de hand van opdrachten die de docent via de mail aan alle cursisten verspreidt wordt gewerkt. Cursisten bereiden zich thuis voor en zoeken beeldmateriaal waarmee ze in de les aan de slag kunnen.

Er wordt geschilderd, getekend en/of geaquarelleerd of gemengde technieken. Soms wordt gewerkt naar de waarneming aan de hand van een stilleven of model, maar ook fantasie en abstractie komen aan bod. De opdrachten zijn zeer divers, afhankelijk van wat de groep wil of van de inspiratie die zich voordoet. Bijvoorbeeld wanneer iemand een mooie expositie heeft gezien. Het schilderproces wordt individueel begeleid en aan het eind van iedere les is ruimschoots de tijd om elkaars werk te bekijken en te bespreken.

inclusief materialen zoals kwasten, acrylverf, plakkaatverf, aquarelverf, Oost-Indische inkt, allerlei tekenmaterialen (olie- en softpastels) en papier. Wanneer men op doek wil schilderen zal een eigen schildersdoek moeten worden aangeschaft.

Materiaalkosten

De bijdrage voor het materiaal is ongeveer € 28,50 per cursusjaar.

Woensdag 29 september 2021
24 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 420,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mariska) Schomper
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Lida van der Voort op telefoonnummer 06-42204546 of via de mail info-kunst@vu-teylingen.nl
09:30 - 12:00
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.  (Mariska) Schomper
M. (Mariska) Schomper