Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7318

WORKSHOP: OLIEVERF GLACEREN voor gevorderden

WORKSHOP: OLIEVERF GLACEREN voor gevorderden
Cursuscode: 7318

In deze workshop voor gevorderde olieverf schilders leer je over:

- transparante kleuren en zinkwit over droge, dekkende schilderingen

- verdunning

- penseel strijktechniek

- bijwerken en verfraaien van reeds droog olieverf

Inclusief alle benodigde materialen. Voor deze workshop wordt gevraagd een eigen, bijna voltooid olieverfschilderij mee te brengen. 

 

Docent

Henk Martin Hollebeek (1948) is beeldend kunstenaar en docent. 'Al heel vroeg wilde ik kunstenaar worden en volgde diverse opleidingen, onder andere aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en de Grafische School in Amsterdam. Mijn onderwerpen en disciplines zijn veelzijdig: de mens uitgebeeld in portretten, menselijke figuren, gekleed of naakt in interieur of in de natuur, dieren, landschappen, zeegezichten, bloemen, stillevens of fantasie onderwerpen en abstract.

Sinds 1973 is Henk docent in tekenen, aquarel, pastel, olieverf en acrylverf en grafiek (etsen, linoleumsnede, monoprint, etc.). Dat lesgeven begon in 1973 met de oprichting van een eigen teken- en schilder avondschool "This Eye" in Leiden en heeft zich uitgebreid naar meerdere cursusinstanties, verenigingen en opleidingen. De begeleiding van cursisten is zowel op beginners als op gevorderden gericht. De begeleiding is individueel gericht als ook op groepsbegeleiding met voordoen van technieken, verbetering en individuele- of groeps opdrachten.

Dinsdag 2 juli 2019
2 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 35,00
Dhr. H.M. (Henk) Hollebeek
14:00 - 16:30
Locatie: Vrije Academie (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Henk) Hollebeek
H.M. (Henk) Hollebeek