Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuwe voorzitter en secretaris

zondag, 3 oktober, 2021

Hein Juffermans (rechts) geeft symbolisch de hamer over aan de nieuwe voorzitter; Roland Al.

Op 1 september 2021 heeft de Volksuniversiteit Teylingen afscheid genomen van Hein Juffermans. Hein heeft als voorzitter in de afgelopen jaren veel gedaan voor de Volksuniversiteit. Daarom werd er voor hem een waardig afscheid georganiseerd in theater het Onderdak in Sassenheim. Daar heeft Hein Juffermans zijn taken overgedragen aan zijn opvolger Roland Al.

Niet alleen heeft de VU een nieuwe voorzitter ook is er een nieuwe secretaris gekomen. Hilde de Vries gaat stoppen als secretaris, zij blijft wel bestuurdlid, en haar taken worden overgenomen door Jan Westerbeek.

Het laatste woord is aan de oud-voorzitter (Hein Juffermans);

Gisteren heb ik officieel (en feestelijk) afscheid genomen van (het bestuur) van de Volksuniversiteit Teylingen. Ik kijk terug op een lange periode van goede samenwerkingen en m.i.v. 1 september heb ik de voorzittershamer met vertrouwen overgedragen aan Roland Al. Ook Jan Westerbeek zal als nieuwe secretaris

Hilde de Vries gaan vervangen. Hilde zal ook binnenkort de Vu verlaten. Sytze de Vries gaat de gelederen versterken als het derde nieuwe bestuurslid. Ik heb er alle vertrouwen in dat de Vu met ‘nieuw en jong bloed’ is versterkt en de voortgang is verzekerd.

Dank voor alle vertrouwen en het ga jullie allen goed.