Bestellijst

Geen bestellingen

Organisatie, Contact en Locaties

ORGANISATIE

Volksuniversiteit Teylingen is een organisatie van vrijwilligers zonder winstoogmerk. Wij verzorgen al sinds 1972 cursussen voor de bewoners van Teylingen en omgeving. Ons doel is bij te dragen aan de vorming en ontwikkeling van jong en oud in de plaatselijke samenleving. Dit doen wij door een gevarieerd aanbod van sociaal-culturele en educatieve cursussen, workshops en lezingen. 

Bestuur

Coördinatoren
Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze coördinatoren:

Publiciteit

Bezoek- en postadres

Bezoekadres algemeen (alleen geopend tijdens cursustijden)
Agneshove 89
2215 HS Voorhout

Postadres
Postbus 349 
2200 AH Noordwijk

Cursuslocaties

Diligence, Sassenheim
Alle cursussen beeldhouwen, boetseren, tekenen en schilderen vinden plaats in de Diligence, ingang: Berline, tegenover nr. 11, Sassenheim,

Loods fam. Warmerdam
Alleen de cursus meubels stofferen wordt gegeven in de loods van de fam. Warmerdam, Rijnsburgerweg 64, Voorhout.

Agneshove, Voorhout
Alle overige cursussen worden gegeven op onze cursuslocatie in Voorhout. De ingang is te vinden aan de kant van het parkeerterrein van Woonservicecentrum Agnesstaete. 

Hoe komt u bij Agneshove 87/89 ?

per fiets
Herenstraat, langs Rabobank ( bij de kerk ) richting Boerhaavehuis, dan 1e gelegenheid rechtsaf. Doorlopen tot onder de pilarengalerij, daar vindt u aan uw rechterhand de ingang.

per auto
U rijdt vanaf de Herenstraat de Churchilllaan in; voorbij de vijver rechtsaf. Na ongeveer 100 meter gaat u opnieuw rechtsaf en vervolgens na ongeveer 50 meter weer rechtsaf ( Agneshove ). Vóór de ingang van de parkeergarage ( voor bewoners ) gaat u linksaf. Hier zijn parkeerplaatsen te vinden. Als u helemaal doorrijdt naar het einde, vindt u links in de pilarengalerij de ingang van de Volksuniversiteit. 

Vanaf de Herenstraat kunt u parkeren op de parkeerplaats tussen de kerk en de Rabobank. Overdag kunt u ook parkeren in de parkeergarage onder de PLUS-supermarkt. Vanaf dat punt volg routebeschrijving zoals aangegeven per fiets. 

Voor keramieklessen van de Volksuniversiteit 1e deur links op de begane grond. Voor leslokalen 1, 2 en 3 met lift of trap naar beneden. Dan schuin rechtdoor en dan rechts. Yoga en Tai Chi vinden plaats in de achterste grote lesruimte (3).