Zo bereikt u de Volksuniversiteit:


 

LOCATIES EN BEREIKBAARHEID
Onze cursussen beeldhouwen, boetseren, tekenen en aquarelleren vinden plaats in Sassenheim in het gebouw van de Vrije Academie aan de St. Antoniuslaan 24a.
Alle overige cursussen worden gegeven op onze cursuslokatie in Voorhout, Agneshove 87/89. De ingang is te vinden aan de kant van het parkeerterrein van Woonservicecentrum Agnesstaete.
Alleen de cursus meubels stofferen wordt gegeven in de Loods van de fam. Warmerdam, Rijnsburgerweg 64 te Voorhout.

Hoe komt u bij Agneshove?

per fiets:
Herenstraat, langs Rabobank ( bij de kerk ) richting Boerhaavehuis, dan 1e gelegenheid rechtsaf. Doorlopen tot onder de pilarengalerij, daar vindt u aan uw rechterhand de ingang.
per auto en parkeren:
U rijdt vanaf de Herenstraat de Churchilllaan in; voorbij de vijver rechtsaf. Na ongeveer 100 meter gaat u opnieuw rechtsaf en vervolgens na ongeveer 50 meter weer rechtsaf ( Agneshove ). Vóór de ingang van de parkeergarage ( voor bewoners ) gaat u linksaf. Hier zijn parkeerplaatsen te vinden. Als u helemaal doorrijdt naar het einde, vindt u links in de pilarengalerij de ingang van de Volksuniversiteit.
Vanaf de Herenstraat kunt u parkeren op de parkeerplaats tussen de kerk en de Rabobank. Overdag kunt u ook parkeren in de parkeergarage onder de PLUS-supermarkt. Vanaf dat punt volg routebeschrijving zoals aangegeven per fiets.
Voor keramieklessen van de Volksuniversiteit 1e deur links op de begane grond. Voor leslokalen 1, 2 en 3 met lift of trap naar beneden. Dan schuin rechtdoor en dan rechts. Yoga en Tai Chi vinden plaats in de achterste grote lesruimte (3).