Bestellijst

Geen bestellingen

Vacature bestuurslid secretaris

zondag, 13 november, 2022
Bestuurslid secretaris

De Volksuniversiteit Teylingen is op zoek naar een:

Bestuurslid secretaris (M/V/X)

Binnen het bestuur van de stichting Volksuniversiteit Teylingen heeft de secretaris een sleutelpositie, maar staat er niet aleen voor. De stichting Volksuniversiteit Teylingen gebruikt een professioneel administratiekantoor en heeft een website waarbij veel van de onderwijsorganisatie automatisch verloopt. De secretaris richt zich daarom meer op de bestuurlijke kant van de organisatie, waarbij het doel het faciliteren van het onderwijs is.  De secretaris is onderdeel van het bestuur. Dit betreft, net als de overige bestuursfuncties, een vrijwilligerspositie.

De taken van de secretaris zijn onder andere:

  • Samen met de voorzitter ben je het aanspreekpunt voor onze partners (onder andere de Gemeente, de verhuurder van onze lesruimten en het administratiekantoor);
  • De procesmatige begeleiding van het opstellen van jaarstukken;
  • Het houden van overzicht bij de bestuursbesluiten;
  • Deelname aan de maandelijkse bestuursvergaderingen.

Heeft u interesse in deze functie, neem dan contact op met:

Roland AL, Voorzitter Volksuniversiteit Teylingen, via voorzitter@vu-teylingen.nl

Over de Volksuniversiteit Teylingen

Volksuniversiteit Teylingen is een organisatie van vrijwilligers zonder winstoogmerk. Wij verzorgen al sinds 1972 cursussen voor de bewoners van Teylingen en omgeving. Ons doel is bij te dragen aan de vorming en ontwikkeling van jong en oud in de plaatselijke samenleving. Dit doen wij door een gevarieerd aanbod van sociaal-culturele en educatieve cursussen, workshops en lezingen.

Bezoekadres:
Agneshove 89
2215 HS Voorhout
KvK-nummer 28094986