Bestellijst

Geen bestellingen

VOLKSUNIVERSITEIT ZOEKT BESTUURSLEDEN

dinsdag, 1 oktober, 2019

Voor het lopende seizoen heeft het bestuur ervoor kunnen zorgen dat de  huisvesting van de Volksuniversiteit Teylingen weer gewaarborgd is. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt en dat is voor het bestuur in ieder geval één zorg minder.
Een ander punt van zorg is het bestuur zelf. Zoals de meeste van u wellicht weten, ligt de gemiddelde leeftijd van de bestuursleden op ongeveer 72 jaar. Wij doen het allemaal nog steeds met veel plezier, maar wij moeten toch aan de toekomst en het voortbestaan van de VU denken. Wij merken dat we een dagje ouder worden en op enig moment komt er een eind aan onze inzet voor de Volksuniversiteit.
Het is gelukkig nog geen acute zaak, maar toch willen wij langs deze weg een beroep op u doen om te overwegen ons bestuur te komen versterken en te zijner tijd te vervangen. Er zal geprobeerd worden om alle ‘nieuwelingen’ minstens een jaar in te werken, zodat de bij ons aanwezige kennis op een gedegen manier wordt overgedragen.

Als u de Volksuniversiteit een warm hart toedraagt en daaraan in bestuurlijke zin een bijdrage aan wilt leveren, kijken wij met spanning uit naar uw bericht.

U kunt bellen of mailen naar onze voorzitter en/of secretaris:
Hein Juffermans, voorzitter@vu-teylingen.nl of 0252-13832
Hilde de Vries, secretaris@vu-teylingen.nl of0252-12343