MATERIESCHILDERIJ MAKEN

Cursusnummer: 7112

Een leuke, korte cursus van 7 lessen, geschikt voor gevorderden en beginners, waarin je twee materieschilderijen gaat maken.

Je leert hoe je een stevige 'huid van materie' kunt aanbrengen op een goed schildersdoek. Welke spullen je hiervoor nodig hebt en wat je wel en beter niet kunt gebruiken. 

Experimenteren mag; je bent helemaal vrij en je kunt zelf materie verzamelen, maar is niet echt nodig omdat de docent ook materialen meeneemt.

Voor schilderonderwerpen wordt gezorgd, maar ook hierin ben je vrij. Je kunt ook zelf eigen voorbeelden meebrengen. Wanneer je niet veel of geen ervaring hebt met schilderen, is het belangrijk de te schilderen onderwerpen eenvoudig te houden. 

Materiaalkosten: 28,00 euro

De kosten zijn voor gebruik van alle benodigde materialen, zoals verf, materie, mediums, twee stevige schilderdoekjes. Je hoeft zelf dus geen materialen aan te schaffen.

Docent  

Janine Lamers is afgestudeerd in tekenen, schilderen en grafiek aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, met als specialisatie schilderen in ei-tempera. Janine werkt momenteel als beeldend kunstenaar in docent tekenen en schilderen in Noordwijk, Sassenheim en Katwijk. Zie voor meer informatie www.jilsart.nl

Meer informatie: 
  • Deze activiteit is gepland, u kunt zich inschrijven.
  • Vanaf woensdag 9 mei 2018 van 19:30 uur tot 22:00 uur
  • 7 lessen van 2,5 uur (klik hier voor de lijst met data en tijden)
  • Prijs: € 107,00
  • Docente: Mw. J. (Janine) Lamers
  • Locatie: Vrije Academie (klik hier voor de adres gegevens)