Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7121

WORKSHOP STEMPELS MAKEN

WORKSHOP STEMPELS MAKEN
Cursuscode: 7121

In deze workshop leer je zelf stempels te maken. We gebruiken potloodgummen en speciaal stempelrubber om de stempels te snijden. We werken met gutsen zoals je die ook voor linoleum zou gebruiken en fijne papiermesjes. De stempeltechniek is - net als de boekdrukkunst - een vorm van hoogdruk. Tijdens de workshop geef ik daarom wat achtergrondinformatie over de grafische technieken. In het najaar sluiten we aan bij het thema van de feestdagen: maak je eigen kerstkaarten en cadeau labels. In het voorjaar laten we ons inspireren door de bloeiende bollenvelden

Materiaalkosten 6,00 pp

 

GEGEVENS DOCENT

Janneke Verdijk (1986) heeft Keltische talen & cultuur, Kunstgeschiedenis en Boekwetenschap & handschriftenkunde gestudeerd. Na het behalen van de diploma’s werkte ze met veel plezier tussen de boeken in verschillende bibliotheken. Tegenwoordig richt ze zich op haar eigen bedrijf waarbij ze creativiteit combineert met haar studieachtergrond en zo interessante workshops aanbiedt voor jong en oud.

“Ik ben een creatieveling met een liefde voor alles wat met boeken, papier en letters te maken heeft en dat deel ik graag met anderen!”

Zaterdag 28 maart 2020
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 17,00
Mw. J. (Janneke) Verdijk
10:00 - 12:00
Locatie: Vrije Academie (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
J. (Janneke) Verdijk
J. (Janneke) Verdijk