Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6200

Aantrekkelijk vegetarisch koken

Aantrekkelijk vegetarisch koken
Cursuscode: 6200

Tegenwoordig eten steeds meer mensen plantaardig want dat is beter voor de mens en de planeet. Je zorgt daardoor voor meer gezondheid op je bord. Maar wat is precies plantaardig eten?  Welke ingrediënten gebruik je dan? Hoe zorg je ervoor dat je toch een volwaardige maaltijd binnen krijgt?

Tijdens de 3 workshops leer je koken met peulvruchten, tofu, tempeh en diverse groenten. 

Verschillende structuren en smaken zijn verwerkt in de gerechten. Op deze wijze zorg je voor “spanning” in de gerechten. Verschillende technieken worden toegepast, zoals pickelen, stomen, grillen en koken.

Doel

Aan het einde van de 3 workshops hebben de deelnemers meer inzicht en vaardigheid in:

  • Koken met vegetarische producten

  • Toepassing van verschillende kooktechnieken

  • Informatie over vegetarische producten en de voedingswaarde

Werkwijze

Tijdens de workshop worden er kleine hoeveelheden gekookt die tijdens de les geproefd worden. Het bevat een voor-, hoofd- en nagerecht. De recepten krijg je mee naar huis.

Doelgroep: Deelnemers die koken leuk vinden en meer kennis en technieken van vegetarisch koken willen leren.


 

Vrijdag 14 oktober 2022
3 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 65,00
Mw. M.P (Scholtes) Margo
19:00 - 22:00
Locatie: Provalu (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M.P (Scholtes) Margo
M.P (Scholtes) Margo