AANTREKKELIJK VEGETARISCH KOKEN

Tegenwoordig eten steeds meer mensen plantaardig want dat is beter voor de mens en de planeet. Je zorgt tevens voor gezondheid op je bord. Maar wat is precies plantaardig eten? Welke ingrediënten gebruik je dan? Hoe zorg je ervoor dat je een volwaardige maaltijd binnen krijgt?
Tijdens de 3 workshops leer je koken met peulvruchten, tofu, tempeh en diverse groenten.
Verschillende structuren en smaken zijn verwerkt in de gerechten. Op deze wijze wordt je smaakpalet geprikkeld en de gerechten zien er aantrekkelijk uit. Verschillende technieken worden toegepast, zoals pickelen, stomen, grillen en koken.
Doel:
Aan het einde van de 3 workshops hebben de deelnemers meer inzicht en vaardigheid in:
• Koken met vegetarische producten
• Toepassing van verschillende kooktechnieken
• Informatie over vegetarische producten en de voedingswaarde
Werkwijze
Tijdens de workshop worden er kleine hoeveelheden gekookt die tijdens de les worden geproefd. Het bevat een voor-, hoofd- en nagerecht. De recepten krijg je mee naar huis.
Doelgroep: Deelnemers die koken leuk vinden en meer kennis en technieken van vegetarisch koken willen leren.
- 3 lessen van 2,5 uur
Toon details
- 1: vrijdag 8 sep 2023 - 19:00 – Provalu
- 2: vrijdag 29 sep 2023 - 19:00 – Provalu
- 3: vrijdag 6 okt 2023 - 19:00 – Provalu
- € 85,00
- Margo Scholtes
- Provalu
Toon adres-info
- Provalu
Nijverheidsweg 22
2215 MH VOORHOUT
Nederland
- Cursusbegeleider: Susanne Bruijns
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze begeleider Susanne Bruijns via de e-mail diligence@vu-teylingen.nl