Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6401

KLEURANALYSE

KLEURANALYSE
Cursuscode: 6401

Een workshop waarbij je inzicht krijgt in kleuren en hoe deze zijn toe te passen bij het kiezen van kleding en make-up. De kleurenanalyse gaat uit van je eigen natuurlijke kleurenpalet. De kleuren die bij dit palet horen, ondersteunen je uiterlijk waardoor je optimaal tot je recht komt.

De workshop bestaat uit twee delen: tijdens de eerste les, die ongeveer 2 uur duurt, komt de theorie en gebruik van kleur aan bod. Na de eerste les wordt de groep in tweeën gesplitst en krijgt iedere groep op een andere avond de tweede les. Tijdens de tweede les (2,5 uur) wordt d.m.v. een persoonlijke kleuranalyse vastgesteld welke kleur kleding en accessoires het beste bij iemand passen.

Let op: de eerste les duurt tot 21.30 uur. Les 2 duurt tot 22.00 uur

 

Materiaalkosten

Het is mogelijk na afloop van de analyse voor € 26,00 een kleurenwaaier bij de docent aan te schaffen met 36 kleuren van je eigen zogenoemde seizoenstype. Hiermee kun je miskopen voorkomen.

Dinsdag 10 november 2020
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 40,00
Mw. I. (Ilanit) van der Zon
Voor alle vragen over deze cursus neemt u contact op met onze coordinator Greetje Roeloffs op telefoonnummer 0252-222288 of via de mail fotografie@vu-teylingen.nl
13:30 - 15:30
Locatie: Agneshove (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Ilanit) van der Zon
I. (Ilanit) van der Zon