Locaties

Cursuslocaties

Bij de VU maken wij gebruik van verschillende locaties. In de bevestiging van uw cursus staat altijd vermeld op welke locatie de betreffende cursus wordt gegeven. Indien het niet duidelijk voor u is, kunt u navraag doen bij de cursusbegeleider.
In grote lijnen is verdeling over de locaties  hieronder weergegeven, doch hier kunnen altijd wijzigingen in plaatsvinden.

Agneshove, Voorhout
Hoe komt u bij Agneshove 89?

De meeste cursussen worden gegeven op onze cursuslocatie in Voorhout. De ingang is te vinden aan de kant van het parkeerterrein van Woonservicecentrum Agnesstaete. 

per fiets
Halverwege de Herenstraat gaat u het parkeerterrein voor de Katholieke Kerk  richting Boerhaavehuis op, dan 1e gelegenheid rechtsaf (langs de achterkant van Woonservicecentrum Agnesstaete). Doorlopen tot onder de pilarengalerij, daar vindt u aan uw rechterhand de ingang.

per auto
U rijdt vanaf de Herenstraat de Churchilllaan in; voorbij de vijver rechtsaf. Aan het eind van de Linnaeuslaan gaat u opnieuw rechtsaf en vervolgens na ongeveer 100 meter weer rechtsaf ( Agneshove ). Vóór de ingang van de parkeergarage ( voor bewoners ) gaat u linksaf. Hier zijn parkeerplaatsen te vinden. Als u helemaal doorrijdt naar het einde, vindt u links in de pilarengalerij de ingang van de Volksuniversiteit. 

Vanaf de Herenstraat kunt u parkeren op de parkeerplaats voor de kerk. Overdag kunt u ook parkeren in de parkeergarage onder de PLUS-supermarkt. Vanaf dat punt volg routebeschrijving zoals aangegeven per fiets. 

Voor lessen van de Volksuniversiteit 1e deur links op de begane grond. 

Diligence, Sassenheim
Hoe komt u bij Diligence in Sassenheim?

Alle cursussen boetseren, tekenen en schilderen vinden plaats in de Diligence, ingang: Berline, tegenover nr. 11, Sassenheim,

Loods fam. Warmerdam
Hoe komt u bij Loods fam. Warmerdam

Alleen de cursus meubels stofferen wordt gegeven in de loods van de fam. Warmerdam, Rijnsburgerweg 64, Voorhout?