Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7113

Cursus tekenen en schilderen voor gevorderden

Cursus tekenen en schilderen voor gevorderden
Cursuscode: 7113

De groep bestaat uit vaste cursisten die al een aantal jaren deze cursus volgen. Er is altijd plek voor nieuwe mensen met enige basiservaring.

Er wordt gewerkt aan de hand van opdrachten die de docent via de mail aan alle cursisten verspreidt. Cursisten bereiden zich thuis voor en zoeken beeldmateriaal waarmee ze in de les aan de slag kunnen. 

Er wordt geschilderd, getekend en/of geaquarelleerd. Soms wordt gewerkt naar de waarneming aan de hand van een stilleven of model, maar ook fantasie en abstractie komen aan bod. De opdrachten zijn zeer divers, afhankelijk van wat de groep wil of van de inspiratie die zich voordoet. En als iemand een mooie expositie heeft gezien kan de docent daar een opdracht mee verzinnen. Het schilderproces wordt individueel begeleid en aan het eind van iedere les is ruimschoots de tijd om elkaars werk te bekijken en te bespreken. Inclusief materialen zoals kwasten, acrylverf, plakkaatverf, aquarelverf, Oost-Indische inkt, allerlei tekenmaterialen en papier enz. Wanneer men op doek wil schilderen zal een eigen schilders canvas moeten worden aangeschaft. Bijdrage voor het materiaal is € 28,50 per cursusjaar.


Woensdag 28 september 2022
24 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 435,00 plus € 28,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mariska) Schomper
09:30 - 12:00
Locatie: Diligence (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.  (Mariska) Schomper
M. (Mariska) Schomper