De stichting Volksuniversiteit Teylingen is gehuisvest in verschillende locaties. Van twee
locaties zijn wij de huurder en hoofdgebruiker. Die locaties zijn volledig ingericht voor het
onderwijs. Regelmatig is er klein onderhoud nodig. Zoals het vervangen van lampen of
een kraan die lekt. Of een andere kleine klus. Grotere klussen worden uitbesteed. 

Bent u onze nieuwe vrijwilliger met handige handen? Neem dan contact op met:

Sytze de Vries, bestuurder VU Teylingen, publiciteit@vu-teylingen.nl

Vacature: cursusbegeleider

18 december 2023

 

Om onze cursussen goed te laten verlopen zijn we op zoek naar enthousiaste cursusbegeleiders. 
 

Aanstaande zondag 12 maart is er voor de zevende keer het rondje Kunst in Voorhout. De opening is om 13:15 uur bij Cheers in Voorhout. Van de 44 kunstenaars zijn er maar liefst 7 verbonden aan de Volksuniversiteit Teylingen. 

Jos Leijen (docent Mondharmonica) maakt, samen met Kees van Hooff, muziek in de kleine kerk. Jolanda Verdegaal (oud docent Keramiek van de VU) exposeert in het Notariskantoor Voorhout.

Beste cursist,

Onze website is vernieuwd. Hiermee willen we ervoor zorgen dat de website ook de komende jaren een fijne en veilige plek is om cursussen af te nemen. Met de nieuwe versie wordt onder andere een optie toegevoegd waarmee docenten een Digitaal Leerplatform krijgen. Hierop kunnen zij huiswerkopdrachten klaarzetten, nakijken en van feedback voorzien, als dat bij de cursus past. Met het Digitaal Leerplatform krijgen we ook een optie om online lessen beter aan te bieden. 

Afgelopen week zijn de eerste cursussen weer begonnen. Na bijna een jaar dicht te zijn geweest, mochten we eindelijk weer doen wat we graag doen. Namelijk een plek bieden waar mensen zich (creatief) kunnen uiten en bij dragen aan de vorming en ontwikkeling van jong en oud.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Er zijn worden verschillende cursussen aangeboden en er zijn nog plekken vrij. In onze agenda, kunt u bekijken welke cursussen er binnenkort starten.