Stem op ons

23 augustus 2023

VOLKSUNIVERSITEIT TEYLINGEN en RABOclubsupport
Ook de VU doet mee met RABOclubsupport.

Door hier aan mee te doen, hopen wij wat meer middelen te hebben. Vorig jaar hebben we twee beamers aangeschaft, zodat docenten deze kunnen gebruiken tijdens de lessen/lezingen. 

Binnen de VU zijn we op zoek naar meerdere cursusbegeleiders.

Ben jij of ken jij een regeltante / regelneef ?

Wij zoeken zo iemand als
cursusbegeleider

Vacature voorzitter

10 maart 2023
De Volksuniversiteit Teylingen is op zoek naar een:  Bestuurslid voorzitter (M/V/X)  De taken van de bestuurslid voorzitter zijn: de vergaderingen voorzitten, er zijn ongeveer 10 vergaderingen per jaar; borgt de strategische organisatieontwikkeling; stimuleert heldere communicatie en besluitvorming; is in staat richting te geven en besluitvorming te leiden; is in staat de organisatie te overzien en daarin een boegbeeldfunctie in te nemen;

Aanstaande zondag 12 maart is er voor de zevende keer het rondje Kunst in Voorhout. De opening is om 13:15 uur bij Cheers in Voorhout. Van de 44 kunstenaars zijn er maar liefst 7 verbonden aan de Volksuniversiteit Teylingen. 

Jos Leijen (docent Mondharmonica) maakt, samen met Kees van Hooff, muziek in de kleine kerk. Jolanda Verdegaal (oud docent Keramiek van de VU) exposeert in het Notariskantoor Voorhout.

Beste cursist,

Onze website is vernieuwd. Hiermee willen we ervoor zorgen dat de website ook de komende jaren een fijne en veilige plek is om cursussen af te nemen. Met de nieuwe versie wordt onder andere een optie toegevoegd waarmee docenten een Digitaal Leerplatform krijgen. Hierop kunnen zij huiswerkopdrachten klaarzetten, nakijken en van feedback voorzien, als dat bij de cursus past. Met het Digitaal Leerplatform krijgen we ook een optie om online lessen beter aan te bieden. 

Afgelopen week zijn de eerste cursussen weer begonnen. Na bijna een jaar dicht te zijn geweest, mochten we eindelijk weer doen wat we graag doen. Namelijk een plek bieden waar mensen zich (creatief) kunnen uiten en bij dragen aan de vorming en ontwikkeling van jong en oud.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Er zijn worden verschillende cursussen aangeboden en er zijn nog plekken vrij. In onze agenda, kunt u bekijken welke cursussen er binnenkort starten.