Welkom bij Volksuniversiteit Teylingen!

 

Meer dan honderd jaar geleden ontstond de allereerste Volksuniversiteit in Amsterdam. Haar nobele doel? Bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen, ongeacht hun achtergrond, opleiding of overtuigingen. Vandaag de dag is dat streven nog steeds springlevend. Welkom bij Volksuniversiteit Teylingen, waar we mogelijkheden creƫren voor iedereen om zichzelf te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Ons brede cursusaanbod en inspirerende docenten laten zien: zo leuk kan leren zijn!

Een wereld vol ontdekkingen

Hoewel we een bescheiden organisatie zijn, hebben we een schat aan trouwe deelnemers. We staan bekend om onze succesvolle keramiek-, boetseer-, teken- en schildercursussen. Maar wist je dat we nog veel meer te bieden hebben? Denk aan culinaire workshops, meubelstoffering en talencursussen, op locatie en online, zelfs Koreaans en Russisch! Vanuit onze leslocaties in Voorhout en Sassenheim nodigen we je uit om met plezier iets nieuws te leren.

Toegankelijk, inspirerend en verbindend

Bij Volksuniversiteit Teylingen streven we ernaar om toegankelijk, inspirerend en verbindend te zijn. Iedereen is welkom. Onze betaalbare cursussen worden met plezier gegeven door inspirerende docenten. In een informele omgeving brengen we mensen samen en bieden we kansen voor verdere ontwikkeling. 

Jouw verhaal, onze passie

Onze organisatie draait volledig op een team van gedreven vrijwilligers. Ze zijn de stille helden achter de schermen, die zich inzetten voor de persoonlijke benadering van cursisten en docenten. In goede samenwerking en met een flinke dosis plezier zetten zij alles op alles om de beste leerervaring te bieden. 

Ons nieuwe cursusprogramma staat online, dus kom langs en ontdek het zelf:  Zo leuk kan leren zijn!